person_outline
Барај

Huawei чест бенд 4 против Xiaomi Ми бенд 3

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Huawei чест бенд 4 против Xiaomi Ми бенд 3 - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Ги слушнавме двата најспектационални модели на долниот дом уште потемелно.

20180970154631kluw8ms

Сеуште можете да се јавите со паметниот часовник Alfawise Y1!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Но, ова е навистина шокантно, туку куповната цена. Gearbest го привлече нашето внимание денес на навистина посебен производ.

Alfawise Y1 паметни часовник телефон види телефон и фитнес тракерот за 13.27 долари C02