person_outline
Барај

W6 нараквица, наводно за спортисти

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Еве уште една евтина паметна нараквица, која според описот се препорачува за спортисти, врз основа на сликите препорачани се д-р. Јас ќе останам со децата.

86011070 2

Тоа не е затоа што е толку лошо, туку поради надворешноста мислам дека ќе биде возраста на 13. Инаку, W6 не е глупав, дури не знае ништо повеќе од нараквици во истиот опсег на цени. Преброј ги чекорите, го следи спиењето, дава проценка на изгорените калории, меѓутоа, како што навикнавме, во оваа категорија сеуште не е вклучено вклучување на пулсен контра. Времето на подготвеност е долг, 15 ден, но како што покажав досега, ако сакаме да користиме такво нешто не само за чекање, тогаш 2-3-4 треба да се наплаќа дневно.

Значи W6 е евтин и млад, или велиме малку парче што можам да го купам тука за 3448 форинти: W6 Спорт здравство педометар паметни носат манжетни Види Хривнија црна