Барај

Vernee Mars Pro е однапред нарачан, со голем попуст

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Vernee Mars Pro е однапред нарачан, со голем попуст - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Телефоните на Вернее стануваат сè попопуларни во Унгарија, што не е ни чудо, бидејќи ние исто така добиваме одличен изглед и перформанси покрај одличната изведба на кинески брендови.

Вернее Марс Про 4G Phablet 1

Со нетрпение го очекуваме Vernee Mars Pro, бидејќи новиот предводник на серијата Марс доаѓа лично. Овој телефон има за цел да го претставува апсолутно прифатливиот среден опсег, но ако погледнеме во спецификацијата, излегува дека е и до врвната категорија. Ако на крајот на веста гледате дека цената на железото на ова железо ќе биде поништена од животните!

Вернее Марс Про 4G Phablet 2

Сега само ги пријавуваме главните карактеристики, надевајќи се дека ќе го видиме телефонот наскоро. Централниот процесор е хелио P25 со осум јадра со брзина на часовник 2,5 GHz. Системската меморија нема да биде помала од 6 GB со поддршка на 64 GB. Малиот T880 графички процесор е одговорен за ненаметливото движење на сликата.

Вернее Марс Про 4G Phablet 3

Дисплејот се вклопува во телефонот помеѓу фајлетите, како дијагонален инсерт 5,5, со целосна HD, 1920 x 1080 пикселна резолуција. Над дисплејот се наоѓа горила стакло 3 стакло. Куќиштето, освен дисплејот, е целосно направено од метал. Камерите не може да се изостават, иако во описот тука не се спомнуваат никакви сериозни додатоци. Предниот 5-, а задните 13 мегапиксели. Исто така, добиваме читач на отпечатоци до камерите, што е речиси задолжително во оваа категорија.

Вернее Марс Про 4G Phablet 4

Vernee Mars Pro ни дава многу различни радија. Навигацијата е поддржана со GPS, A-GPS, Glonass поддршка, додека други средства за комуникација може да се пристапи преку Wi-Fi конекција која поддржува Bluetooth 4.0 или 802.11a / b / g / n.

Вернее Марс Про 4G Phablet 5

Како што прочитавте погоре, претходниот ред на Vernee Mars Pro ќе започне до јуни 26. Навистина сериозна акција трае до јуни 30, за време на овој четиридневен 80 телефон ќе се продава за 175 долари, односно само за 50 за илјада форинти. Затоа цената е многу скапа за железо, дури и ако мораме да платиме царина и ДДВ, бидејќи најпродаваната цена на брат на Вернее Марс е 70 илјади форинти, а послаба е пропија, помалку меморија и масовно складирање.

Вернее Марс Про 4G Phablet 6

Значи, ако сакате Vernee Mars Pro за 175 долари, подгответе се да купите телефон 80 понеделник за тоа, но мора да го користите за купување MARSPRO забавен код премногу!

Пред-нарачката на Vernee Mars Pro е завршена, но не жалам за моменталната цена на 200 е многу пријателска. Само мислам дека на пример, Huawei P10 има најниска домашна цена некаде околу $ 130, а Vernee Mars Pro 53 вреди илјада форинти. Ако го додадеме данокот и ДДВ за тоа, ние исто така ќе застанеме некаде под $ 75 под 1.000 долари. Ова е, всушност, половина цена. Затоа побрзајте, обидете се да купите толку брутално железно половина цена!

Повеќе информации, слики тука: Вернее Марс Про 4G Phablet - 6GB RAM 64GB ROM

Купи, претходно нарачај тука: Vernee Mars Pro 4G Phablet - нарачајте и купувајте

мислења

s3nki
Цитат - l2d2:
Добро, таа е конечно тука денес.


Прв впечаток?
l2d2
+2
Добро, таа е конечно тука денес.
s3nki
Цитат - l2d2:
Наредив една, но сè уште не пристигна. Наводно, тој пристигнал во земјата на 20 во јули, но сепак има царинење. Се прашувам дали ќе пристигне на Божиќ и колку ќе биде крајната цена?Дојде мојот 2 часовник. Скап пост беше испратен до 22 за испорака и царинење. Телефонот е нарачан од 4. ден во земјата. Мислам дека ова е категорија без коментари. Да, дури не кажувам дека го напишав мислењето да пишувам тест по телефон, што е точно и јас треба да го дадам малку, и јас не го добив телефонот. Можеби ова е причината зошто пакетот има Post-It кој е напишан на SOS. Ви благодарам многу за љубезноста на пакетот, но јас би прашал дали тоа не е СОС, колку долго ќе беше тоа?

Во вечерните часови, праќам брзо снимање на видео, наутро ќе станете на HOCTvChannel на YouTube!

Да, и толку многу, така што 15 800 беше мојот сарц. Јас не расклопувам пакувањето, а потоа гледам на стапката на која тие се дома. Во 15 800 веќе имаше трошоци за поштенска администрација, па царината + ДДВ би можела да биде 13 000.
l2d2
+1
Наредив една, но сè уште не пристигна. Наводно, тој пристигнал во земјата на 20 во јули, но сепак има царинење. Се прашувам дали ќе пристигне на Божиќ и колку ќе биде крајната цена?
s3nki
+1
Цитат - Joci:
"пред-нарачка на Vernee Марс Про започнува сега, сосема точно на јуни 6. Навистина сериозна акција Јуни 30, за време на ова четири ден ",
Мислам дека гледам некои проблеми околу времето. Тоа не може да биде почеток на јуни на 26 што ќе биде? :-)

Благодарам, го поправив. :) Ми беше побарано брзо да го напишам, и морав да се кандидирам за роденден. :) Имаше грешка 3-4 внатре.
joci
+2
"пред-нарачка на Vernee Марс Про започнува сега, сосема точно на јуни 6. Навистина сериозна акција Јуни 30, за време на ова четири ден ",
Мислам дека гледам некои проблеми околу времето. Тоа не може да биде почеток на јуни на 26 што ќе биде? :-)