person_outline
Барај

Луд по добра цена на телефони во црниот петок во Кина (освежено !!!)

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна

Интернет продавниците имаат петта брзина, тешко можеме да ги победиме нашите глави.

Ние Xiaomi 8 4 8.1 Лајт Андроид Phablet 6.26G инчен Octa Core кученце 660 2.2GHz 6GB RAM ROM 128GB Задна двојна камери - Црното

Кинескиот црн петок не е во петокот, но дури не е наречен петок, само ден на пеење. Ноември 11, 11.11 тоа е денот кога ќе се најде најдобрите цени на годината во кинески онлајн продавници, многу акција, купони, и други интересни моменти од нас. Денес, добивме телефони, некои од нив во купони, други се исто толку евтини како и обично. Еве го изборот:

Запомнете, во продавницата Banggood во Европска директна пошта, на GearB EU Express, Приоритетна линија на ЕУ или Приоритетна линија мора да избере превозот за вашата должност и безвредна налог!

мислења

Цитат - грлото:
Лош линк право на почетокот: Xiaomi Redmi 6 Про 3 / 32 GB само 175,99 долари. Код за купони: GBMPR6PR
Забележете 6 pro-ra utat

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009683048032.html?wid=1349303&lkid=15576360

Всушност, Мис Белекс пропушти, жал
Лош линк право на почетокот: Xiaomi Redmi 6 Про 3 / 32 GB само 175,99 долари. Код за купони: GBMPR6PR
Забележете 6 pro-ra utat

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009683048032.html?wid=1349303&lkid=15576360