person_outline
Барај

Rage моторна навигација со чуден затворач

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Секој кој вози, знае колку помош може да биде добра навигација кога одиме пешачење. Да кажам не, тешко е да се извлечеш со моторот и да ја свртиш мапата.

rdtoSPzw

Картата беше ажурирана за навигација на Sygic

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ова не е лоша вест, бидејќи ажурирањето беше направено кон крајот на минатиот месец, но бидејќи ние само што почнавме да работиме на производите на WayteQ, важно е да ги имаме овие информации на нашата страница.

WayteQ x850__Sygic_Truck1

Предсезонски цени за навигација на Garmin

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Добро, знам, снегот сѐ уште паѓа, па никој не планира да патува, но ако тоа е случај, добра идеја е да ги добиете празните резерви сега. Меѓу нив има одлично место за добра навигација.

NVI 2595LMT

Дарт Вејдер е вирус видео со помош на Том Том

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Дарт Ведер и Јода на навигација на Том Том

Секој што мисли дека фантазијата е конечна е погрешна работа, и повеќе бескрајни работи не постојат. Замислете, на пример, да влезете во автомобилот и да го слушате: Оби-Ван никогаш не ви кажа што се случило со татко ти. За ова Вие: Вие само се сретнавте! Ти ми рече дека го убивте. Одговорот веќе доаѓа: Не. Јас сум твојот татко.

darthvader2

Воведени во iGO Словачка

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
CONAN sro, iGO словачки дистрибутер на 2005. На ноември 8, беше претставена верзија на SD мемориска картичка на iGO GPS навигациониот софтвер. На презентацијата на производот во стилски хотел во Братислава присуствуваа новинарката TA3, PC REVUE и други водечки списанија.

Воведени во iGO Словачка

Питер Паларек, управен директор на CONAN sro, рече дека iGO во Словачка може да биде сигурен за успех како еден од најшироко користените софтвер за рачни компјутери. IGO не е само лесен за користење, бидејќи е лесен за користење, но исто така има и словачки мени и навигациски звук.

Воведени во iGO Словачка

ИГО Словачка 2005 | SD ™ програмата е една од најпознатите точни и детални 200 словачки градски дигитални карти во моментов на располагање. Базата на податоци POI исто така е изобилна, и во моментов нуди 20 000 "интересни места". Засега, софтверот е достапен само во Словачка, по цена 4600 Sk (120 EUR). Пациентот унгарскиот возачи ќе имаат пристап до уште повеќе прифатлива цена, како дел од словачки на сајтот ќе се појави во пролет IGO Источна Европа сајтот пакет.

Воведени во iGO Словачка

Уште еден протагонист на настанот беше рачно направено Mitac MIO 169, специјално дизајниран за навигација, презентиран од словачкиот дистрибутер на LCP Systems.

Воведени во iGO Словачка

"MIO 169 и iGO се совршени парови, па решивме да не го продаваме уредот посебно во Словачка. Бидејќи нашата цел е да ја направиме напредната сателитска навигација широко достапна, цената е прилагодена на ова.

Воведени во iGO Словачка