person_outline
Барај
  • ПНА
  • напишано:
  • Прочитајте: 6577

Blaupunkt TravelPilot Lucca MP3

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Системот за навигација е речиси неопходен за надминување на денешните патишта и растојанија.

Неодамна објавените производи на Bosch се насочени кон сопственици на автомобили кои не можат да најдат фабрички систем за навигација во нивното возило. Инженерите на Блаупункт исто така мислеа на пешаците, а нивните пешаци можат да го користат нивниот уред за да стигнат до дестинацијата.

Blaupunkt TravelPilot Lucca MP3

Соодветно на тоа, TravelPilot Lucca не само што може да се прицврсти на контролната табла или шофершајбната, туку и на преносливиот дизајн. Неговата управливост е лесна, ги задржува тековните податоци во меморијата. Обезбедува ориентација кон својот корисник низ цела Европа, со димензионална застапеност на 2 и 3 за подобра јасност.

Blaupunkt TravelPilot Lucca MP3

Уредот ви овозможува да слушате музика MP3 и WMA од SD картичка додека ја гледате правецот во JPEG формат. Користејќи паметен кабел, можете да го поврзете со вашиот автомобил за радио. Во тој случај, инструкциите се добро разбрани преку сопствениот звучник на автомобилот.

Дополнителни функции на производот:

  • Изглед на трговски марки (Мекдоналдс, Шел, итн.)
  • Зголемен приказ на пресеци
  • Меморија: внатрешна флеш меморија 512 MB, која може да се прошири со MMC / SD картичка
  • Екран: 3,5 "екран на допир на екран на допир
  • Работна температура: -20 ° C до + 60 ° C
  • Траење на батеријата: 6 часовник