Барај
 • ПНА
 • напишано:
 • Прочитајте: 3734

Mio A701 со вграден GPS!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Мио официјално го објави своето најново издание оваа недела, коешто беше наречено A701 во крштевањето.

Новиот Mio е дланка со вградена GPS поддршка, која денешната творба ќе биде добро запечатена. Можеби единственото нешто што го пропуштаме е безжичната мрежна поддршка. Неговата големина и тежина моментално не се познати, но изгледа како составен дел од сликите.
Mio A701 со вграден GPS!
Mio A701 својства:
 • 520 MHz процесор Intel XScale PXA270
 • 192 MB RAM меморија
 • 64 MB ROM
 • Три-бенд GSM / GPRS поддршка
 • Windows Mobile 5.0 оперативен систем
 • 2,7 инчен QVGA дисплеј
 • Вграден GPS
 • 1,3 мегапикселна камера
 • Поддршка за Bluetooth 1.2
 • SD / MMC слот
Во моментов нема информации за изгледот и цената на уредот.
Дај коментар!