Барај

Паметен телефон како глушец и допир

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Паметен телефон како глушец и допир - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Ајде да ви го покажеме начинот на кој знаете како да користите перспектива - или само таблета - во сосема нова област.

Земете неколку чекори, слушајте, само тоа може да се направи!

чекор 1.1

  • Прво, преземете ја и инсталирајте ја бесплатната WiFi Mouse апликација на вашиот паметен телефон со Android - во врска со брзо ќе го најдете со врската.
  • Ако ова е направено, ќе треба да го подготвите компјутерот што сакате да го контролирате. Ова нема да биде тешка задача, па затоа нашиот оперативен систем (Windows, MAC, Linux) е во право Сервер на глувчето апликацијата треба да биде вклучена. Нема потреба да го конфигурирате тука, третиот чекор може да биде крајот на инсталацијата;

чекор 2

  • Ние сега да дознаете што IP адреса на компјутерот има. Внесете ја командната линија (комбинација на копчиња Windows + R, потоа cmd), а потоа внеси "ipconfig";
  • Започнете со вашата шасија за апликации на глувчето WiFi, потоа користете ја функцијата за автоматско поврзување (или претходно поставената IP адреса). Се разбира, работата ќе работи ако телефонот и компјутерот висат на истата мрежа и ќе се вклучат со првата. И тоа го направивме, нашиот нов тапа е завршен.

чекор 3

Архитектурата на апликацијата Андроид е бесконечно едноставна, така што не заслужуваме многу објаснување:

  • областа во левиот агол го симболизира левиот клик, веќе може да ја пронајдете другата страна од неа;
  • ролерот се појавува на средината на екранот;
  • а остатокот е локацијата на тапипадот.

чекор 4

Вие сте свесни дека можете да повикате целосна QWERTY тастатура со иконата на тастатурата, а во горниот лев агол можете да ги подесите виртуелните поставувања на глодар (на пример, чувствителност).

Сметаме дека горенаведената програма може да биде интересна за лап-топ компјутери, но исто така важи и за десктоп компјутерите. Ова јаболко е жив за сопствениците на јаболко, и тие мора да ги бараат во App Store.

Ethereum паричник со интегриран прелистувач во Opera (ажуриран)

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Ethereum паричник со интегриран прелистувач во Opera (ажуриран) - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Можеме да го прочитаме новиот Chrome без Интернет!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Верзијата на Android на прелистувачот автоматски ги презема најпопуларните вести.

Гугл Хром 1