Барај
  • таблет
  • напишано:
  • Прочитајте: 2754

Тарифни купони Chuwi Hi9

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Пишуваме речиси секој ден за таблетите на Чуви, но зошто да не!

Chuwi Hi9 таблет 1

Компанијата се обидува да го покрие целиот пазар, сега добиваме општа 8,4 колонос машина со некои попусти. Chuwi Hi9 е quad-core MTK8173 централен чип кој работи на 1,9 GHz, барем ако ви е потребна сета ваша моќ. Графика се прикажува на машината со чип PowerVR GX6250. Машината има многу фер износ на меморија и масовно складирање, поранешниот 4 е вториот 64 GB. Мислам дека овој волумен ќе биде доволно за сè во денешно време, а процесорот ќе мора да се справи со речиси секоја задача што може да ја добиеме.

Chuwi Hi9 таблет 2

Таблетата и други способности се фер, пример на екранот x 2560 1600 (WQXGA) пиксели. На Chuwi спакувани 5000 mAh батерија во машина, тоа им овозможува за 5 фабричките податоци часа на непрекината игра. Од сензорите наоѓаме сензор за гравитација во машината. Постои камера на предната и задната страна, поранешниот 2, а вториот е 5 мегапиксели. Со надворешни уреди и интернет, имаме Bluetooth 4.0 и двоканален WiFi поддршка.

Chuwi Hi9 таблет 3

Chuwi Hi9 претставува наједноставна линија на денешните кинески таблети, но исто така се чини дека вреди. Во основа, куповната цена на 131 не може да се каже дека е висока, но денес можеме да го намалиме ова со купон до $ 126.

Машината е МК & TAHi9 можете да купите купонски код тука: Chuwi Hi9 таблет