Барај

Дали навистина ќе биде 1 TB SD Card?!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

SanDisk 2016 објави прототип на есен, но не е комерцијално достапен. Lexar вели дека тие веќе го достигнале ова ниво!

Lexar 1TB SDXC картичка

Smart автомобил hi-fi со едноставен трик

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Smart автомобил hi-fi со едноставен трик - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Паметното знаме е малку претерување, но тоа е навистина спектакуларно нешто.

20160511144144 13119

Ова е звучник со половина спин!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Можете да го контролирате овој звучник со едноставни гестови, но тоа ќе ве импресионира со други деликатеси! Токму сега се појави еден гласен звук.

1511865570363234

Најновите работи се речиси бесплатно: до $ 0,99

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Почнуваме со пополнување мали работи, потоа секој ден одиме малку порано. Како што можете да видите во насловот, ние ја повлековме границата денес за $ 0,99.

еден долар