Барај

LP 3001 3 во 1 е универзален камерен орев - имате ли долар?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Потоа додадете еден, и ова е твое!

LP 3001 3 во 1 универзален држач за лепење на камери, вклучувајќи

Поради природата на комплетот за објективи, тоа е навистина универзално, бидејќи саканата леќа е едноставно ставена во спојката за објективот и потоа се прицврстува на тој уред - без разлика дали станува збор за паметен телефон или таблет. Како што може да се види од насловот, пакетот содржи три леќи:

  • макро објектив може да снима детална слика од блиските објекти,
  • широкоаголниот објектив е многу добар придружник за пејзажна фотографија,
  • можете да го фатите степенот 180 со рибина, давајќи ви апсолутен необичен изглед.

Структурата слична на џеб не е изненадувачки лесна за носење и лесна. Набавната цена на $ 1,69 - неверојатно, не постои 500 HUF - и покрај фактот што има две леќи и мал торбичка за носење.

Повеќе информации и нарачка: LP 3001 3 во 1 е универзална камера камера (Црна)

мислења

Med1on
Акцијата е завршена, па сега тоа е 1,79 долари.