Барај

Qualcomm го претстави мобилниот плочки на Snapdragon 712

Преглед на читателите: 4 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е неактивна
Qualcomm го претстави мобилниот плочки на Snapdragon 712 - 4.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Производителот официјално го најави 7, наследник на Snapdragon 710, на февруари XNUMX.

Кученце

Пазар за Samsung Exynos 7872 SoC

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Пазар за Samsung Exynos 7872 SoC - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Една од најинтересните карактеристики на системскиот чип е поддршката за скенирање на ирисот - ова досега беше привилегија на моделите од врвна класа.

Exynos 5 серија 7872