person_outline
Барај

Осветли памет - тест Xiaomi Yeelight со многу тајни информации!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Осветли памет - тест Xiaomi Yeelight со многу тајни информации! - 4.7 надвор од 5 врз основа на 15 гласови

Ќе бидеме наоколу наоколу, зошто нашиот горилник не би бил тоа? За неколку години, паметен "горење" режач од телефонот беше вистинска сензација, но сега таа падна во изобилната категорија. Јас брзо наредив еден да го проба!

Xiaomi Yeelight 1 1

Избрав Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Паметна LED сијалица. Ова исклучително долго и непријатно име носи многу информации.

  • Прво, горилникот е дизајниран за 220 (230) волти,
  • Втората е дека можеме да го осветлиме станот со RGB, односно RGB, или значително 16 милиони бои,
  • Третиот е тоа што има W, тоа е WiFi врска,
  • Четвртиот е паметен, тоа е паметен,
  • Петто е ЛЕР, односно заштеда на енергија.

Во суштина, ги имаме сите важни информации таму, но тестот не завршува толку многу.

Дај коментар!