person_outline
Барај
  • Xiaomi вести
  • напишано:
  • Прочитајте: 3860

На декември 27, 27 Xiaomi телефон работи на MIUI 9

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Не е случајно што дваесет и седмиот телефон беше дваесет и седум.

Оваа приказна MIUI 9 почнува да се оддалечи малку. Велат, некаде да се разбере дека тоа не е време Xiaomi телефон ќе добиете сите на нов софтвер, бидејќи сите што ви треба за да се утврди природата грешка компатибилноста на многу години. Во исто време, сепак, да не заборавиме дека MIUI има официјално 9 26 јули. Од животот, во споредба со последната верзија излезе само во 28 септември ден од рацете на програмерите, но тоа беше само во октомври 31 официјално беше неколку телефон. Па мислам дека тоа е безбедно да се каже bakkfitty на штрудла тестото во споредба со ова!

Радоста пелин, така што од денес тој број е зголемен 27 од Xiaomi официјално поддржан уреди, овие се следниве модели:

Ние MIX 2, Ми Забелешка 3, нашиот 6, она што Макс 2, што 5X, нашиот 5, што 5C, нашиот микс, нашата Забелешка 2, што 5S, што 5S Плус, нашиот ум, ние сме 4S, што 4C, Редман Забелешка 4 , Редман Забелешка 3, шо праиш, Редман Забелешка 5, 5 Редман, Редман Забелешка 4X, 4X Редман, Редман 5, 5 Плус Редман, Редман 4, 3 и Редман Редман Забелешка 2.

Ажурирањето доаѓа преку OTA на вообичаен начин, но ако сте нестрпливи или го посетувате MIUI форумот и побарајте го таму!