person_outline
Барај
  • Xiaomi вести
  • напишано:
  • Прочитајте: 2113

Xiaomi Youpin е возбудлив бојлер

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Минималистичкиот екстериер има прилично стомак.

S2101 Instant Water Dispenser 9

S2101 минималистички инстант диспензерот за вода од Xiaomi Youpin - 99,53 USD

Дизајнерската филозофија на Xiaomi Youpin 2101 е многу јасна: минимализмот, чистотата и леснотијата на користење. Современиот изглед, исто така, гарантира дека "инстант бојлер" може да се инсталира во речиси секоја кујна - ова исто така помага да се задржи единицата премногу зафатена. Gadget капацитет на литри 1,8 сега ја снабдува посакуваната температура со вода само по 3 секунди. Како што е прикажано на сликата подолу, можеме да ја контролираме температурата (токму во степенот 6) со прекинувач за дискови кој се максимизира до 100 Целзиусови. Вреди да се напомене дека поради физичките параметри на уредот, можеме да ставиме очила до 200 милиметри под напонот.

xiaomi инстант viz mid1

Главни спецификации (S2101 минималистички инстант топла вода за довод на вода):
  • Номинална моќност: 2200W
  • Капацитет на резервоар: 1800ml
  • Должината на електричниот кабел е 1,0 метри
  • Напон на мрежа: 220V
  • Тежина на производот: 2,0 kg
  • Точни димензии: 32,80 × 28,00 × 13,60 cm

xiaomi инстант viz mid2

Се разбира, производителот, исто така, самоуверено тврди дека ја имаат целата потребна заштита: сигурносен, двоен термостат и NTC и заштита од прегревање. Особено внимание се посветува на фактот дека имаме посебен потсетник за decalcification, но исто така и кога има малку вода во контејнерот. Структурата работи со електрични цевки за греење од нерѓосувачки челик 304.

xiaomi инстант во средината

Стилски и разноврсна Xiaomi Youpin 2101 нуди и други навистина извонреден работи (квалитет на ентериер, компактна големина, прилагодување на температура мулти-фаза вода итн.) Во прилог на атрактивен изглед, ние може да се замисли како подароци, како и за причините за практичност. Според дистрибутерот, производот е обезбеден само со упатство за кинески јазик, но бидејќи сите функции се постигнуваат со едно копче, ние веруваме дека ова не претставува проблем со горење.