person_outline
Барај

Xiaomi Mi MIX 3 6 / 128 GB - можете дури и да го купите!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Новиот телефон е веќе на полиците на кинески стоковни куќи, за да можеме да кажеме цена.

xiaomi ми се меша 3

MIX 3 е веќе во кошницата за поголеми продавници, но мора да почекаме малку подолго за да започнете. Сега можеме да ја добиеме најевтината 6 GB меморија и 128 GB паричникот, за да добиеме цена. За телефонот на GearBest 640, Geekbuyingon 697, ние треба да платиме Banggoodon 650. На првите две места веќе може да имаме кошница, додека последната уште не почнала да се продава. Во случај на денешниот GearBesten ветување испорака наредби и помеѓу 19 21 ноември, па со малку среќа до добредојде на новиот телефон под елката!

Овде ќе најдете: Xiaomi Mi MIX 3 6 / 128GB