person_outline
Барај

Xiaomi Amazfit Stratos е паметен победник во европски склад

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Цената беше конечно скршена од лимитот на доларот 150, се разбира надолу.

Stratos

Досега, веројатно најдобриот цена би можеле да се најдат на овој паметен часовник. Многу популарна Xiaomi час најмногу на отворено љубовници живот направени, вграден GPS, отпорност на вода на 50 метри, поддршка на голем број на спортови како фудбал, пливање, трчање, а вториот клупата на отворено, толку разновиден структура. Тоа изгледа многу подобрена слика на својот претходник, што секако е релативна, бидејќи додека претходник беше унисекс форма се вели дека е повеќе машки. Реал во облик на часовник час.

И тогаш поентата, цената! Можете да го нарачате часовникот од Кина со купонски код за 144,99 долари, тогаш со давачката за приоритетна линија и ДДВ ќе бидат бесплатни. Но, ако сакате да бидете сигурни, можете да го нарачате од четири европски магацини 05GEEKBUY Мора да го користите забава кодот, цената ќе биде 152,99 долари, но може да биде до над-1 2 работни дена за испорака во зависност од вашата рака. Иако ова е малку повисока од 150 доларот, но и други продавници се поскапи од ова доаѓа од Кина, па тоа е убаво, како и!

Ако сте заинтересирани за оваа понуда, ве молиме кликнете на: Xiaomi Amazfit Stratos е паметен европски склад

Дај коментар!