person_outline
Барај
  • Xiaomi вести
  • напишано:
  • Прочитајте: 3740

Сепак, ќе биде читач на отпечатоци од прстите на Xiaomi Mi 9?

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна

Во последниве денови, повеќето претпоставки го опколиле новиот предводник на Xiaomi.

Xiaomi ми 9 протекоа

Врз основа на фотографијата, се чинеше дека телефонот има читач на отпечатоци од прст стакло, но според неодамнешната слика, тоа нема да биде целосна. Демото прикажано на фотографијата има покритие на целата нејзина површина, што ги крие деталите од љубопитни очи, но исто така е очигледно дека во средината на задниот панел таа голема дупка не треба да биде ништо друго освен скенер за отпечатоци.

Xiaomi Mi 9 скенер за отпечатоци

Ова веројатно значи дека Mi 9 ќе биде достапен во неколку верзии, па веројатно е дека ќе има само друга Explorer или Pro верзија која доаѓа со скенерот под стаклото, додека поевтините верзии ќе продолжат да го користат задниот капак. Она што е сигурно е дека на оваа слика има три камери, што пак е прашање на тоа што може да бидат две дупки во горниот десен агол. Чекајќи ги твоите совети!