person_outline
Барај
  • Xiaomi вести
  • напишано:
  • Прочитајте: 7659

Xiaomi Mi 8 Lite исто така го прима MIX 3 ноќниот режим

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна

Добри вести за оние кои добија поевтина верзија на Xiaomi Mi 8.

xiaomi mi 8 lite

Xiaomi Mi 8 Lite моментално е еден од најдобрите ако не е најдобриот телефон со високи перформанси на пазарот. Силна централна единица, голем екран и добри камери. Во случај на второто, тестерите секогаш нагласуваат колку добро тие изведуваат. Па, квалитетот на сликите што ги правиш се чини дека се подобрува!

што микс 3 ноќ вид 2 840x630Сликата е снимена со ноќниот режим на Xiaomi Mi MIX 3

Неодамна таа испратила пост во извршниот директор на Xiaibon и ко-основач на Xiaomi Чуан Ванг изјави дека инженерот работел многу време за да ги направи престижните карактеристики на камерата Xiaomi MIX 3 достапни во Mi 8 Lite. Се разбира, ова е првоТоа е ноќен режим, кој е режим на камера што ја подобрува осветленоста и деталите на фотографиите снимени при услови на слабо осветлување, користејќи различни техники. Ова е функција која тестерите во Mi MIX 3 најчесто ги нагласуваат (од начинот на кој можам да потврдам) како една од најголемите предности на Xiaomi Mi MIX 3.

Поентата е дека ноќниот режим наскоро може да се појави на уредите од среден опсег, што е навистина добредојдена работа!

Ако сакате да купите високо квалитетна камера со многу добра камера, погледнете тука: Xiaomi Mi MIX 3

Ако сте на Xiaomi Mi 8 Lite, еден од најдобрите телефони со цена на перформанси на пазарот, погледнете тука: Xiaomi My 8 Lite

Запомнете, моделот Приоротти линија, без царина и ДДВ, е достапен за телефони!