person_outline
Барај
  • Xiaomi вести
  • напишано:
  • Прочитајте: 7602

Xiaomi Mi Band 3 доби нова боја и нова амбалажа

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Xiaomi Mi Band 3 smartcatcher е несомнено еден од најдобро продаваните производи на компанијата.

ми бенд 3 1

Веднаш по објавувањето во мај минатата година, Xiaomi Ми Бенд 3 падна сите записи, продолжувајќи својот славен марш. Нараквица, покрај тоа што е навистина важна за една работа, верно ја следеше традицијата Xiaomi, и ова е пакувањето. Ништо на целосно обележаната бела кутија значеше дека содржи еден од најпопуларните паметни телефони во светот. Ова сега се менува од Xiaomi. Нова Година слави со нови бои и пакување. Кутијата се зголеми, долниот дел од кутијата јасно ја покажува бојата на ременот во нараквицата. Мислам дека е тешко да се расправаме со фактот дека новата амбалажа е навистина убава, достојна за скриениот производ. Ние можеме да ги пречекаме новите ремени, тие не се вознемирувачки, но тие се поистакнати од традиционалниот црн силикон.

ми бенд 3 2

Ако сакате да имате Xiaomi Mi Band 3 smartcatcher, кликнете овде: Xiaomi My Band 3 (ова е старото пакување)