person_outline
Барај
  • Xiaomi вести
  • напишано:
  • Прочитајте: 5104

Паметни, сериски, Xiaomi, ролери

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ние не се политизираме, но факт е, Xiaomi мавташе со паметна ролна скејт.

xiaomi gork skates

Замислете го начинот на кој кинеските инженери седат во соба и учат. Вие Џинг, ние треба да направиме нешто нови паметни работи што другите не ги направиле порано. Океј, но што е со тоа? Паметни четка за заби? Тоа не е добро Џинг, тоа е измислен! Јас веќе знам Јанг, а потоа имаат паметни тоалет! Некој, исто така, го измислил Џинг минатата недела ... Океј, но воопшто не беше во ред! Пристап Џинг, тие го најдоа вчера. Ја добив Јанг, добив, имам паметни ролки! Ти си во право Џинг, никој не го сторил тоа уште! Океј, и зошто треба да биде паметен? Без оглед на Џинг, поентата е да имате Bluetooth во него, остатокот ќе биде измислен!

Пар на интелигентни ролери од Xiaomi youpin-Yellow S

Па, некако тоа беше. Не велам дека е сосема непотребно, но скоро. Квалитетот е добар, и толку многу од придобивките од тоа што може да стапите во контакт со телефонската апликација е тоа што детето е попријатно на ногата, бидејќи е многу кул, и може да се натпреварувате со девојки, колку чекори сте направиле, како момчињата поминале брзо.

Причината за ова е дека умението е повеќе или помалку исцрпено. Вградениот сензор знае толку многу, мерејќи го бројот на "чекори" и брзина, телефонската апликација пресметува нешто од потрошените калории и ние сме подготвени.

Пар на интелигентни ролери од Xiaomi youpin-Yellow S

Бојата на ролери е типична за Xiaomi Youpin, сите дадени во сива, жолта, розова боја. Не сакав да го земам, но јас не сум дете или тинејџер, па тоа што го кажувам не е одлучувачко. Впрочем, тоа не изгледа лошо. Во однос на квалитетот, бидејќи Xiaomi, можеме да ризикуваме да немаме проблем.

Добрата вест беше крајот, цената. Во случајот со Xiaomi, колегите за одредување на цената понекогаш добиваат малку повеќе од патот, така што постои трепкање од тоа што чини или толку многу. Во случај на исклучително разговорниот Пар на Интелигентни Ролери од Xiaomi, сепак, добиваме многу прифатлива цена. Не е евтин, но паметно и сè. Затоа 17 илјади форинти не изгледаат многу брутално за многумина.

Пар на интелигентни ролери од Xiaomi youpin-Yellow S

Ако сакате да бидете дете, можете да го направите сега, не е претставен, пристигнал на полиците на продавниците. Кликни тука за да купите Пар на интелигентни ролери од Xiaomi youpin