Válassza az Oldal lehetőséget

Mobil fényképnyomtató szolgáltatást indított a Nokia

A papírképeket közvetlenül a kompatibilis Nokia Nseries készülékekről rendelhetjük meg.

A Nokia Magyarország, Csehország és Németország után, Európa* többi országában is bemutatja tökéletesen integrált mobil nyomtatási szolgáltatását. A Nokia megoldásával egyszerűen és közvetlenül a készülékről, a cellás vagy a vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózaton keresztül rendelhetünk jó minőségű papírképeket. A képeket kívánságra házhoz szállítják vagy akár ismerősünkhöz kézbesítik.

A kompatibilis Nokia Nseries multimédiás számítógépek felhasználóinak a fényképezéshez, a képek megszerkesztéséhez és a papírképek megrendeléséhez már csak egyetlen készülékre van szükségük. A kedvenc fotóinkat matricákra vagy ajándéktárgyakra, például bögrére, kirakós játékra vagy pólókra is rányomtattathatjuk, és elküldethetjük egy barátunknak.

Mobil fényképnyomtató szolgáltatást indított a Nokia

A mobil nyomtatási szolgáltatás a készülékek Galéria alkalmazásából érhető el. Csak válasszuk ki a kinyomtatandó képet, adjuk meg a kívánt címet és a többi kért adatot, majd nyomjuk meg a “Rendelés” gombot. A rendeléseket kezelő CeWe a képeket a megadott címre küldi.

A szolgáltatásért hitelkártyával valamint országtól függően egyéb helyi számlarendezési módon lehet fizetni. A szolgáltatás népszerűsítésére, az első tíz képet minden új felhasználó ingyenesen rendelheti meg.

A kompatibilis Nokia Nseries multimédiás számítógépek tulajdonosai a készüléken található Letöltés programmal vagy a www.nokia.hu/fotorendeles weboldalról ingyenesen letölthetik a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges Nokia XpressPrint alkalmazást. A Nokia mobil nyomtatási szolgáltatás már működik, és Európa legtöbb részén elérhető.

Mobil fényképnyomtató szolgáltatást indított a Nokia 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2