Válassza az Oldal lehetőséget

Most hihetetlenül olcsón a Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő, amíg a készlet tart

Most hihetetlenül olcsón a Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő, amíg a készlet tart

A Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő az eladási listák élén tanyázik már elég régóta. Ez persze nem is csoda, hiszen olcsó, sokat tud és rendkívül ellenálló darab, és itt most ne a reklámra gondoljatok, amiben New Yorkban fúj a szél, Oslóban meg esik az eső és a hajunk mégis tart. Ennél sokkal extrémebb a a helyzet!

Xiaomi Mi Band 2 1

Nemrégiben összefutottam egy orosz nyelvű videós teszttel, ahol a Xiaomi Mi Band 2-öt konkrétan belefagyasztották egy nagy jégkockába, utána a  jéggel együtt forrásban lévő vízbe tették és jó sokáig forralták. Talán mondanom sem kell, hogy az okoskarkötőnek ez meg sem kottyant. Értem én, hogy vízálló, na de azért ezek a képességek jóval túlmutatnak egy egyszerű IP67-es szabványnak való megfelelőségen!

Xiaomi Mi Band 2 2

A funkciók terén amúgy nem tér el a többi hasonló eszköztől. Mutatja az időt, számolja a lépseket és a megtett távolságot, jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket, ébreszt, monitorozza az aktivitásunkat és az alvásunkat is a hozzá letölthető telefonos alkalmazás segítségével. A belépő szinthez képest pluszt jelent, hogy rendelkezik szívmonitorral is.

Xiaomi Mi Band 2 3

Az extrák közé sorolható még, hogy a karkötő szíja és az elektronika két külön rész, így, ha a szíj elszakad vagy egszerűen csak szeretnénk más színt használni belőle, akkor nem kell egy komplett karkötőt venni, elég csak egy másik szíjat vásárolni.

Xiaomi Mi Band 2 4

Bár azt gondolhatnátok, hogy a Xiaomi Mi Band 2 drága darab, mert ismert gyártó neve szerepel a dobozon, vagy mert ellenálló, vagy mert cserélhető a szíj. Nos, ez nem így van, az Mi Band 2 semmivel sem kerül többi mint a konkurens noname megoldások. Az ára 22,59 dollár, vagyis nem egész 6000 forint, a szállítás pedig ingyenes! De most, egy akció keretében már 16,99 dollárért megvehetitek, ehhez a vásárlásnál a GBband234 kuponkódot kell használni. Siessetek nincs túl sok ezen az alacsony áron!

További információk, érdekes videók, képek és vásárlás itt: Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő információk

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2