Válassza az Oldal lehetőséget

MSI alaplapokhoz már 3 év garancia jár

Igen, bizony, merjük bevallani, hogy az MSI nem mindig tartozott a legmegbízhatóbb lapokat gyártó cégek közé. Ez azonban, ahogy a hír címéből is látszik, napjainkra igencsak megváltozott.

MSI-Z77A-GD65-Gaming 1

2010 végétől és azóta is az MSI rengeteg energiát fektetett abba, hogy a legmegbízhatóbb márkák közé emelkedjen. Ennek eredményeként az átlagos meghibásodási ráta 2012-ben MSI alaplapoknál Európa szerte alig 0,9 % volt! Emellett az MSI egy gyors csereszolgáltatást is biztosít – mindezt az ügyfelek elégedettsége érdekében. Azt hiszem ezek elég meggyőző érvek a gyártó mellett, de ha valaki más véleményen van, vagy esetleg meg szeretné osztani a jó tapasztalatait, akkor ezeket megoszthatja a gyártóval is a [email protected] címen.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2