Válassza az Oldal lehetőséget

Napi 5 darab Xiaomi FIMI X8 SE drón ingyen, a többi meg jó áron kuponnal!

Remélem hamarosan sikerül szert tennem egy ilyen madárra, mert nagyon birizgálja a fantáziámat!

FIMI X8 SE 5KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera GPS 33mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF - White

Mondjuk lehet, hogy most lenne érdemes vásárolni, mert a Banggoodon április 29-ig (szóval már csak 4 napig!), naponta 5 vásárlót kisorsolnak, akik visszakapják a drón árát. Elég jó üzletnek tűnik, kár, hogy még sosem nyertem ilyen akciókban. Persze valahol ezt is el kell kezdeni!

FIMI X8 SE 5KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera GPS 33mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF - White

Szóval a lényeg ebben a dologban nem is az, hogy 5 szerencsés ingyen kapja a drónt, hanem az, hogy a Xiaomi egy olyan négy légcsavaros gépet dobott össze, ami lazán megszorongatja a DJI Mavic Pro-t, de még talán a Zoomot is. Van az új Xiaomiban is egy rakat szenzor, hogy ne repüljön neki semminek és pontosan tartsa a magasságot. Behajthatók a karjai, így könnyen szállítható, a kamerája nagyon jó, rádásul háromtengelyes gimballon csücsül, hogy rezzenéstelen legyen a kép.

Persze van mindenféle beépített extra a követéstől a körbe repülésen át a spirál repülésig és a rakéta üzemmódig, de nem maradhat el a panorámakép készítés sem. Nagy az akkumulátor, 33 percet repülhetünk egy töltéssel. Persze kell is ez a kapacitás, hiszen a repülhető táv akár 5 kilométer is lehet, vagyis, ha mi vagyunk a középpontban, akkor akár egy 10 kilométeres körön belül mindent megnézhetünk. Szóval ekkora távolságok megtételéhez, bármilyen gyorsan is repül kell a bőséges üzemidő.

FIMI X8 SE 5KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera GPS 33mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF - White

Na, és a hab a tortán az ár, hiszen a Mavic Pro árának feléért, egy Mavic 2 Pro árának harmadáért vehetjük meg. Még így sem olcsó, de lássuk be, a tudásért fizetni kell, és a Xiaominál a tudásért jóval kevesebbet kell fizetnünk, mintha DJIt vennénk. Jelen esetben a 05bb96 kuponkóddal 499,99 dollár helyett, mindösszesen 422 dollárt, amihez a vámmentes szállítás ingyenes!

Vásárlás itt:

Xiaomi FIMI X8 SE drón – napi 5 drón ingyen akció

Xiaomi FIMI X8 SE drón vásárlás

 

A Xiaomi FIMI X8 SE drón a következő funkciókkal rendelkezik:

 • Headless mód: Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy repülés közben ne kelljen figyelnünk arra, hogy a drón velünk szemben vagy háttal van, a jobb irány mindig jobb, a bal mindig bal lesz. Kezdőknek nagy segítség ez! 
 • Visszatérés kiindulópontra: Amikor aktiváljuk ezt a módot, a drón visszatér a kiindulási helyre.  
 • Take Off / Land: Automatikus felszállás és leszállás. 
 • Vészvisszatérés: Ha az akkumulátor töltöttsége a küszöbértéke alá esik, vagy a gép 3 másodpercnél hosszabb ideig elveszíti a jelet, automatikusan bekapcsolja a hazatérést. 
 • Útvonalrepülés : Ezzel a funkcióval beállíthatja az eszköz útvonalát, az pedig automatikusan repüli végig a kijelölt utat.
 • Orbit mód: Ennek a funkciónak köszönhetően tökéletes kör repülések állíthatók be a sugár és a sebességtartomány beállításával. 
 • Rocket, Spiral, Dronie: Ezzel a 3 funkcióval lenyűgöző rövid videókat készíthetünk
 • Panoráma: Panorámaképek automatikusan készítése, 3 választható panoráma funkció.
 • HyperLaps: Dinamikus Time-Laps felvételek készítése.
 • FPV: valós időben láthatjuk, a drón kamerája lát.
 • PPS: 3 integrált érzékelővel (felső, alsó és elülső) GPS nélkül is garantálja a stabilitást.
 • Precíziós leszállás: A drón felismeri a leszállópadot és pontosan a kívánt helyre ereszkedik le.
 • Geo-Fence: Ezzel a funkcióval beállíthatunk egy virtuális ketrecet, teret a légtérben, amelyből a dróne nem tud kirepülni.
 • Okos követőmódok: A telefon kijelzőjén beállított célpontot követi, három különböző követőmód választható
 • Hosszú repülési idő: Egy töltéssel 33 perces repülési idő

Napi 5 darab Xiaomi FIMI X8 SE drón ingyen, a többi meg jó áron kuponnal! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2