Válassza az Oldal lehetőséget

Navigációval és Facebook integrációval támad az iOS 6

Tegnap este az Apple hivatalosan is leleplezte legújabb operációs rendszerét, az iOS 6-ot.

ios6

Az Apple bemutatta a nagyközönség számára is legújabb rendszerét, az iOS 6-ot. Az újdonság iPhone, iPod Touch illetve iPad készülékekre lesz majd elérhető. A két legnagyobb újdonságok közé tartozik a Facebook integráció, a frissített Siri illetve a beépített turn by turn navigáció. Az Apple több autógyártóval is tárgyal már annak érdekében, hogy az autók kormányán egy Siri gomb kerüljön elhelyezésre, melynek segítségével minden eddiginél könnyebben kommunikálhatunk majd kedvenc eszközünkkel.

is6 1Az új szoftverben a hívás fogadási képernyője is tovább bővült. 

ios2

A készüléket ezentúl “ne zavarj” üzemmódba is állíthatjuk, ilyenkor testre szabhatjuk, hogy kik érhetnek el minket sürgős esetben. A videó-hívás funkció is bővült, most már a mobilhálózaton is működik, nem szükséges hozzá Wi-Fi kapcsolat. Ahogy már szó esett róla, az új iOS egy navigációs szoftverrel is gazdagodott. A szoftvert akár a Siri segítségével is irányíthatjuk majd. A térképeket 3D vagy akár műholdas nézetben is csodálhatjuk.

iosmap

Az iOS 6 Beta mától elérhető, a végleges változatra azonban a jelenlegi információk alapján őszig várnunk kell. Az újdonság telepítéséhez legalább iPhone 3GS, 2. generációs iPad vagy 4. generációs iPod Touch készülékkel kell rendelkeznünk. 

Forrás: gsmarena.com

Navigációval és Facebook integrációval támad az iOS 6 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2