Válassza az Oldal lehetőséget

Ne robotolj, használj robotot!

Ne robotolj, használj robotot!

A háztartási munkák között van egy-két igazán vacak. Sajnos a mosogatáshoz még nem kapunk olcsó robotot, de az ablakmosást már megúszhatjuk!

Alfawise S60 ablaktisztító robot 1

 

A mostani ajánlatban szereplő szerkezet vákumot állít elő a hasa alatt, ezzel szívja rá magát az üvegre. A fellelhető vidók szerint a robotporszívókhoz hasonló elv szerint járja végig az üvegek felületét, csak persze míg a porszívó vízszintesen, addig az ablakmosó robot függőlegesen közlekedik.

Alfawise S60 ablaktisztító robot 2

A legnagyobb poén nem is az, hogy képes az ablaküveget szépen letakarítani, hanem az, hogy ezt kívül, az utca felő eső oldalon is megteszi. Szóval végre a kislétrán billegős ablakmosós atrakcióknak, csak rátapasztjuk a szerkezetett az üvegre, az pedig szépen végighalad és foltmentes ragyogást biztosít.

Alfawise S60 ablaktisztító robot 3

Nézzétek meg Ti is a videókat, ha nem hiszitek!

Az Alfawise S60 ablaktisztító robot most európai raktárból rendelhető, ára 130 dollár. Mivel európai raktárból jön garantáltan nem kell rá külön ÁFA-t fizetni, és nem keletkezik plusz költség a vámolás miatt se!

További képek, videók, információk és vásárlás itt: Alfawise S60 ablaktisztító robot

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

 

Ne robotolj, használj robotot! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2