Oldal kiválasztása

NEJE DK-8-KZ – a gravírozós lézerharcos

NEJE DK-8-KZ – a gravírozós lézerharcos

Az elmúlt hetekben két olcsó 3D printert is bemutattam, bizonyítva, hogy mennyire nem az urak kiváltsága már a 3D nyomtatás. Most bebizonyítom ezt a lézer gravírozás területén is!

NEJE DK 8 KZ 1

 A gravírozás is olyan tudomány, amit sokáig nem tudtunk máshogy elképzelni, mint hogy elmegyünk egy gravírozóhoz, aki aztán feliratoz nekünk különböző tárgyakat. Manapság azonban már nyílik az olló, egyre több olyan tárgy van, aminek a feliratozása otthon is megoldható, ráadásul meglepően olcsón.

NEJE DK 8 KZ 2

A NEJE DK-8-KZ egy kimondottan otthoni célokra készült gavírozó berendezés. Emiatt aztán nem is túl nagy a teljesítménye, páldául fémre vagy üvegre nem fogunk tudni feliratokat készíteni vele.

NEJE DK 8 KZ 3

A leírás alapján az 1000 milliwattos teljesítmény arra elég, hogy fát, gumit, műanyagot, bambuszt, bőrt vagy papírt lássunk el ábrákkal, betűkkel. a gravírozóhoz adott szoftver angol nyelven tud, de akinek az nem megy, az próbálkozhat a Franciával, Némettel vagy Olasszal. A támogatott operációs rendszerek Windows XP/7/8/10.

NEJE DK 8 KZ 4

Ahogy feljebb említettem, a NEJE DK-8-KZ otthoni felhasználásra szánt eszköz. Ezt mutatja a készülék mérete is, hiszen mindössze 14,5 x 16 x 19 centiméteres. A tárgy tálca sem túl nagy, bár pontos méretet nem találtam, nagyjából 10 x 10 centiméteres lehet, amin valamennyit túl nyúlhat a gravírozandó tárgy.

NEJE DK 8 KZ 5

A végére maradt az ár. A NEJE DK-8-KZ gravírozó ára most 62 dollár, vagyis mindössze 18 ezer forint. Ráadás jó hír, hogy a NEJE DK-8-KZ európai raktárból rendelhető, így se vám, se forgalmi adó nem terheli már pluszban a zsebünket.

További képek, információk és vásárlás itt: NEJE DK-8-KZ 1000mW Laser Engraver Printer

 

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink