Válassza az Oldal lehetőséget

Nem épp irodai munkára termett az ASUS VG258Q

Nem épp irodai munkára termett az ASUS VG258Q

A 25 colos kijelző a játékosok hű társa lesz.

ASUS VG258Q 01

A Full HD felbontást (1920×1080 pixel) kínáló monitor képfrissítése 144 Hz, a válaszideje (szürkéből-szürkébe) pedig 1 ms. Na most, ha van olyan dolgozó, aki képes ilyen tempóval a szövegszerkesztőben vagy a táblázatkezelőben munkálkodni, esetleg ő annyira fürgén kezeli az ablakokat, hogy egy átlagos monitornál már elmosódásokat lát, akkor itt a megoldás számára, de nagyobb esély mutatkozik arra, hogy a VG258Q a játékosok fegyvertárát fogja erősíteni.

ASUS VG258Q 02DisplayPorton keresztül 40 és 144 Hz között változik a képfrissítés.

A TN panel maximális fényereje 400 cd/m², a háttérvilágítása LED-es, ezenkívül két fontos technológiát kell megemlítenünk: Extreme Low Motion Blur (csökkenti a mozgás elmosódását és minimalizálja a szellemképek megjelenését), valamint AMD FreeSync. A repertoár része még az Asus GamePlus is, ami FPS-mérővel, célkereszttel, időszámlálóval és egyéb segédeszközökkel támogat, a megjelenítést (fényerő, kontraszt, válaszidő stb.) pedig az adott stílusnak (Racing/ RTS/ RPG/ FPS/ MOBA) megfelelő szintre hangolhatjuk, tehát már csak egy aimbot és egy wallhack kellene a garantált sikerhez. A panel technológiai korlátaiból adódóan a színhelyességet illetően biztosan nem áll a dobogón: az NTSC lefedés 72%, a kontraszt 1000:1-hez.

ASUS VG258Q 03A villogásmentes háttérvilágítás és a kékfényszűrő kötelező kelléknek számít.

A csatlakozókra pillantva a következő látvány fogad minket: DisplayPort 1.2a, HDMI 1.4 és dual-link DVI-D. Az is szembetűnő lesz, hogy a káva meglehetősen keskenyre (1 cm) sikerült, az ügyesebbek még a kábelrendezőt is felfedezhetik.

Az ASUS VG258Q várható ára ismeretlen.

Forrás: ASUS

Nem épp irodai munkára termett az ASUS VG258Q 1