Válassza az Oldal lehetőséget

NO.1 D5+ – a kedvenc okosórám most európai raktárból!

NO.1 D5+ – a kedvenc okosórám most európai raktárból!

Az a helyzet, hogy ezt a hírt egyszer már olvashattátok. Annak, hogy most újramelegítve megint megnézhetitek egyszerű az oka, most az európai raktárból is megvásárolható, így se vám, se áfa, se vámárú nyilatkozat, csak megrendeled és szerencsés esetben egy hét múlva már a csuklódon van.

NO.1 D5+ - a kedvenc okosórám most európai raktárból! 1

 

Azt, hogy a nevére mennyire méltó nehezen tudom megítélni, de az biztos, hogy nem lehet rossz. Négymagos, 1,3 GHz-es proci, 1 GB RAM, 8 GB ROM,  3G, Bluetooth, GPS, GSM és WiFi. A kijelző 1,3 inches, a felbontás 360 x 360 pixel. Igazából mindent tud, amit a hasonló óráknak tudni kell, vannak benne fitness funkciók és persze minden, amit az Android 5.1 egy órán tudhat.

NO.1 D5+ - a kedvenc okosórám most európai raktárból! 2

A lényeg azonban nem is a hardverben van, bár persze az is fontos. A lényeg, hogy ez az óra szép! Ez az óra vékony! Ez az óra kerek számlapot kapott! Bőr, vagy legalábbis bőrnek látszik a szíj.

NO.1 D5+ - a kedvenc okosórám most európai raktárból! 3

A külső szépsége mellé megkapjuk ráadásnak a sokféle számlapot, amik szinte egytől egyig kívánatosak, ahogy mutatós lényegében minden egyéb alkalmazás is. Ez az óra végre nem egy batár, nehéz és ronda valami. Rendben, tudom, léteztek már ilyenek korábban is, csakhogy azok olyan árkategóriában szerepeltek, amik a legtöbb bérből élőt elriasztották a vásárlástól. Nálam a fájdalomküszöb valahol a 100 dollár környékén van, és a NO.1 D5+ Smartwatch mostkicsivel több ennél, 117 dollár, de ahogy olvashattad nem kínából kell rendelni, ami azért komoly előny..

Kedvcsinálónak egy rövid videó, alatta pedig a link a részletes infókkal!

 

Ha érdekelnek a részletes infók, esetleg további videókat néznél, ne adj Isten meg szeretnéd vásárolni, akkor kattints ide: NO.1 D5+ Smartwatch

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink