Válassza az Oldal lehetőséget

NO.1 D5+ Smartwatch – az ér, hogy szerelembe esek egy órával?

NO.1 D5+ Smartwatch – az ér, hogy szerelembe esek egy órával?

Tegnap már írtam, hogy valamilyen oknál fogva az okosórák vonzanak. Tudom, felesleges, minek, meg nem ér az semmit, de akkor is. Ma megint találtam egy szívemnek tetszőt, ami ráadásul akciós is, a 36 ezres árból április 10-ig hatezret elengednek.

NO.1 D5+ Smartwatch - az ér, hogy szerelembe esek egy órával? 1

Azt, hogy a nevére mennyire méltó nehezen tudom megítélni, de az biztos, hogy nem lehet rossz. Négymagos, 1,3 GHz-es proci, 1 GB RAM, 8 GB ROM,  3G, Bluetooth, GPS, GSM és WiFi. A kijelző 1,3 inches, a felbontás 360 x 360 pixel. Igazából mindent tud, amit a hasonló óráknak tudni kell, vannak benne fitness funkciók és persze minden, amit az Android 5.1 egy órán tudhat.

NO.1 D5+ Smartwatch - az ér, hogy szerelembe esek egy órával? 2

A lényeg azonban nem is a hardverben van, bár persze az is fontos. A lényeg, hogy ez az óra szép! Ez az óra vékony! Ez az óra kerek számlapot kapott! Bőr, vagy legalábbis bőrnek látszik a szíj.

NO.1 D5+ Smartwatch - az ér, hogy szerelembe esek egy órával? 3

A külső szépsége mellé megkapjuk ráadásnak a sokféle számlapot, amik szinte egytől egyig kívánatosak, ahogy mutatós lényegében minden egyéb alkalmazás is. Ez az óra végre nem egy batár, nehéz és ronda valami. Rendben, tudom, léteztek már ilyenek korábban is, csakhogy azok olyan árkategóriában szerepeltek, amik a legtöbb bérből élőt elriasztották a vásárlástól. Nálam a fájdalomküszöb valahol a 100 dollár környékén van, és a NO.1 D5+ Smartwatch most pont ennyi, pontosabban 99 dolcsi.

Kedvcsinálónak egy rövid videó, alatta pedig a link a részletes infókkal!

 

A NO.1 D5+ Smartwatch tehát április 10-ig 119 dollár helyett 100 dollárért vásárolható meg, ez forintosítva nagyjából 6 ezer forintos kedvezmény az eredeti 36 ezres árból. Ha érdekelnek a részletes infók, esetleg további videókat néznél, ne adj Isten meg szeretnéd vásárolni, akkor kattints ide: NO.1 D5+ Smartwatch

NO.1 D5+ Smartwatch - az ér, hogy szerelembe esek egy órával? 4

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2