• Szoftver
  • skrevet:
  • Les: 1187

Endelig kan meldinger i Facebook-messenger slettes

Lesere gjennomgang: 0 / 5

Star er inaktivStar er inaktivStar er inaktivStar er inaktivStar er inaktiv

La oss si rolig, det var tid for tingen.

facebook zuckerberg


Siste året har vært rykter om at det må være en slik funksjon, som Techcrunch rapportert at Mark Zuckerberggel fortsette en diskusjon Marker meldingene ble slettet, derimot, forble deres synlig. Deretter sa Facebook at denne mekanismen er en innebygd prosess for å beskytte informasjon fra drivere, og forhindrer påfølgende data lekkasje. Spesifikt betyr dette at Marks meldinger slettes automatisk etter den angitte tiden.

Vel, den siste nyheten om en lignende løsning som vi kan, selvfølgelig, har vært i den grad at forviser alle oppføringene ikke sende noen feil eller riktig sted. IOS og Android-grensesnitt først vises i den nye funksjonen, som vil bli brukt 10 minutter etter sending meldingen. Hvis du sletter meldingen i løpet av 10-minuttet, vil meldingen bli fjernet i stedet for teksten. Når du sletter, kan du velge å slette vår oppføring bare på vårt sted eller ved kontakten.