Válassza az Oldal lehetőséget

NVIDIA árcsökkentés!

NVIDIA árcsökkentés!

Az AMD újdonságaira és áraira muszáj volt az nVidiának is lépnie. Ennek köszönhetően csökkentette GTX 770 és GTX 780-as magra épülő kártyáinak árát, valamint végre fény derül az új GTX 780 Ti árára is.

nvidia logo

Miután kiderült, hogy az új R9-290X (549$) és az R9-280X (299$) is bőven ráver a GTX 780 és GTX 770-re, jött az NVIDIA-nak a vizes lepedő. Nem csak teljesítményben, de árban is el lettek verve.

Így nem volt más hátra, mint árat csökkenteni. Méghozzá igen tetemesen sikerült. A GTX 780 árát 649 dollárról 499 dollárra csökkentette az NVIDIA. Ez 150 dolláros csökkentés. Valamint, hogy még vonzóbbá tegye kártyát, mindegyeik mellé játékokat is mellékeltek. Több verzió közül lehet majd választani: Assassins Creed Black Flag, Splinter Cell Blacklist és a Batman Arkham Origins közül.

A GTX 770 árát sikerült 329 dollárra szorítani, ami így is drágább, mint az AMD-s ellenfele az R9-280X, de itt is kapunk mellé játékot, amivel sikerült egy kicsit kiegyenlíteni az árháborút.

Miután az AMD R szériája megnyerte az ár/érték versenyt és az R9-290 is a hivatalos „leggyorsabb” címet is elhódította, nem lepődünk meg az nVidia lépésén.

A bejelentés másik érdekes része az új GTX 780 Ti árazásának bejelentése volt. Az új GPU nem titkolt célja a Titántól átvenni a zászlóshajó címet, valamint méltó ellenfelet állítani az R9-290X-nek. (Bár erre csak november 7-e után derülhet fény, ugyanis akkor jelenik meg az új mag hivatalosan) Minden esetre 699 dolláros ára arra utal, hogy egy nagyágyú érkezik a piacra.

Összességében elmondható, hogy ezen bejelentésnek csak mi felhasználók örülhetünk igazán, hiszen pár hét és minket is elérnek a megvágott áru grafikus kártyák. Így aki most szeretne valamely fent említett maggal ellátott kártya közül vásárolni, az legyen még türelemmel.

NVIDIA árcsökkentés! 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2