Válassza az Oldal lehetőséget

o’Lofer – Olcsó tabletek Lengyelországból

Az utóbbi időben szinte havonta találkozhatunk új gyártók neveivel a tabletpiacon. Ezeknek a termékeknek jó része Lengyelországból érkezik, ahogy az érdekes nevű o’Lofer tabletek is.

oLofer-JustTab-C1041-IPS-2

Az o’Lofer még új gyártónak számít, talán ezért is van az, hogy termékei meglehetősen nyomott áron érhetők el. A cég jelenleg három különböző táblagéppel próbálja bevenni az európai piacot.

A legkisebb, az o’Lofer C744 meglehetősen szerény képességekkel bír. Képátlója 7 colos, és csak 512 MB RAM-al gazdálkodhat. Ugyan akkor örvendetes tény, hogy a gyenge akku mellé takarékos LED háttérvilágítást kapott, és a processzora is erősebb, mint a hasonló árú készülékeké, hiszen egy egymagos, de 1,2 GHz-es ARM Cortex 9-es központi egység hajtja.

337

A sorban középső gép az o’Lofer C7041HD. Ez is 7 colos kijelzőt kapott, de találunk már benne egy Mali-400 MP négymagos 3D gyorsítót is. A RAM 1 GB, a háttértár pedig 8 GB. Ezek a képességek már az alsó kategória fwlső harmadába sorolják a készüléket, de szerencsére csak a képességek tekintetében, árban még mindig jobb, mint a konkurencia nagy része.

C7041 HD_3D

A kínálat legerősebb tagja az o’Lofer C1041IPS. Ahogy a nevéből sejthető, ez már IPS kijelzőt is kapott, ráadásul a képátló már 10,1 col. A 16:10-es képarányú kijelzó 1280 × 800 képpontos felbontással bír. Ez az a kategória, amit mindenki szívesen hazavinne már. Kétmagos, 1,5 GHz-es processzor, 3D gyorsítás, 1 GB RAM és 8 GB háttértár jellemzi.

oLofer-JustTab-C1041-IPS

Ahogy a hír elején olvashattátok, ezek a készülékek meglehetősen nyomott áron vásárolhatók meg itthon. A legkisebb ára alig több mint 15-, a középső 23-, míg a legerősebb gép kicsit több mint 43 ezer forintba kerül.

o'Lofer - Olcsó tabletek Lengyelországból 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2