Válassza az Oldal lehetőséget

Okos, soros, Xiaomi, görkorcsolya

Okos, soros, Xiaomi, görkorcsolya

Mi nem politizálunk, de tény ami tény, a Xiaomi csimált egy okos görkorcsolyát.

xiaomi gorkorcsolya

Elképzelem a jelenetett, ahogy a kínai mérnökök ülnek egy szobában és tanakodnak. Te Jing, kéne csinálnunk valami új okos dolgot, amit más eddig nem csinált meg. Rendben, de mi legyen az? Okosfogkefe? Az nem jó Jing, azt már kitalálták! Már tudom Jang, akkor legyen okos WC! Azt is kitalálta valaki múlt héten Jing… Rendben, de ez még tuti nem volt, legyen okostermosz! Közelítessz Jing, azt tegnap találták fel. Megvan Jang, megvan, legyen okos görkorcsolya! Igazad van Jing, azt még nem csinált senki! Rendben, és mitől legyen okos? Az mindegy Jing, a lényeg, hogy Bluetooth legyen benne, a többit majd kitaláljuk!

Pair of Intelligent Roller Skates from Xiaomi youpin- Yellow S

Na, valahogy így lehetett. Nem mondom, hogy teljesen felesleges, de majdnem. A minőség biztos jó, és annyi előnye talán van az okosításnak, hogy a telefonos appal összekötve a gyerek nagyobb kedvvel veszi a lábára mert menőbb, ráadásul lányoknál lehet versenyezni,  hogy kinek hány lépést sikerült megtenni, fiúknál meg hogy mennyire mentek gyorsan.

Az okosság nagyjából ennyiben ki is merül. A beépített érzékelő ennyi tud, méri a “lépések” számát és a sebességet, a telefonos applikáció ehhez számol valami értéket az elégetett kalóriákból és kész is vagyunk.

Pair of Intelligent Roller Skates from Xiaomi youpin- Yellow S

A görkorcsolya színvilága tipikus Xiaomi Youpin, mindennek ezt a szürke, sárga, rózsaszín színt adják. Én nem venném fel, de nem is vagyok se gyerek, se kamasz, szóval amit ezügyben mondom nagyon nem mérvadó. Végül is nem néz ki rosszul. A minőség tekintetében, mert Xiaomi, megkockáztathatjuk, hogy nem lesz probléma.

A végére maradt a jó hír, az ár. A Xiaomi esetén néha kicsit el szokott szállni az árképzést végő kolléga, így van pislogás rendesen, miért kerül ez vagy az annyira sokba. A rendkívül beszédes nevű Pair of Intelligent Roller Skates from Xiaomi youpin esetén viszont egészen megfizethető árat kapunk. Nem olcsót, de hát ez ugye okos meg minden. Azért a 17 ezer forint még sem tűnik olyan brutálisan soknak.

Pair of Intelligent Roller Skates from Xiaomi youpin- Yellow S

Ha szeretnél a gyereknek venni belőle, akkor már megteheted, ezt nem most mutatták be, immár megérkezett a boltok polcaira is. A vásárláshoz kattints ide: Pair of Intelligent Roller Skates from Xiaomi youpin

Okos, soros, Xiaomi, görkorcsolya 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.