Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó Androidos tablettel állt elő a Pandigital

Olcsó Androidos tablettel állt elő a Pandigital

pandigitaHogy miben más, mint az többi tömegesen megjelenő táblagép? Maximum annyiban, hogy olcsón elegendő krafttal és jó kidolgozással bír. Nem elég?

A SuperNova 8 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel rendelkezik, mely felbontása –kicsit soványka– 800×600 pixel. A sebes működésért az 1,06 GHz-es Samsung S5PV210 processzor és az 512 MB memória felel, az Android 2.3 –egy újabb lemondás– pedig a 4 GB-os beépített tárhelyen terül el. A masina egyébként egész minőségi kialakítást kapott, szálcsiszolt fémfelülettel és 1,1 centis “vastagsággal”. Természetesen az előlapon és a hátlapon is találunk kamerát és a többi szokásos elem is megtalálható a SuperNován. A microSD bővítőhely jól jöhet, amennyiben soványkának érezzük a beépített tárhelyett, a 802.11 b/g/n WiFi pedig elengedhetetlen. A kedvező ár kárára szerencsére nem ment a Bluetooth 2.1, mini USB és micro HDMI port sem. Akkumulátorával 6 órán át nyúzhatjuk az eszközt, tehát vígan keresztbe utazhatjuk az országot anélkül, hogy unatkoznánk.

Az októberben érkező Pandigital tablet 229 dolláros áron lesz elérhető, amely valamivel magasabb kínai ellenfeleinél, de minőségben azonnal visszahozza ezt a hátrányát.

 

pandigitalsupernova01

pandigitalsupernova02

Olcsó Androidos tablettel állt elő a Pandigital 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2