Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó, gyors és könnyű a NIUBILITY N1 elektromos roller

Olcsó, gyors és könnyű a NIUBILITY N1 elektromos roller
79 / 100
Sajnos csak a nyár végére futott be a NIUBILITY N1 elektromos roller, de az ára miatt megérdemel néhány jó szót!

Sajnos csak a nyár végére futott be a NIUBILITY N1 elektromos roller, de az ára miatt megérdemel néhány jó szót!

Képességeit tekintve az újdonság nem marad el a nagyobb gyártóktól, és ha kicsit hunyorogva nézzük, akkor a külső alapján akár össze is téveszthetjük mondjuk egy Xiaomival. Az igazán komoly eltérést csak a hátsó kerék feletti vaskos rész mutatja, a gyártó ide, és nem a talpunk alá építette be az akkumulátorokat. A dolog előnye, hogy felnyúló rész akár egy embert is elbír, így ketten is suhanhatunk a rolleren.

Lássuk a technikai adatokat! Az Akkumulátor csomag 36 voltos és 8,8 amperórás, a benne tárolt energiával egy 250 wattos motort hajtunk meg. A roller végsebessége ezzel a motorral és a 8,5 colos kerekekkel 25 kilométer óránként. A maximális hatótáv 25 kilométer, és most kivételes pontos meghatározást is kapunk, hogy milyen feltétetelek mellett tudja ezt a roller. Eszerint a 25 kilométeres távot 70 kilogramm vagy persze az alatti testtömeg, egyenes út és maximum 15 kilométer per órás sebesség esetén érhetjük el.

Olcsó, gyors és könnyű a NIUBILITY N1 elektromos roller 1

Amúgy, a gyártó maximum 120 kilogrammos terhelhetőséget adott meg, ami nem rossz, más gyártóknál nem ritka a 100 kilós határ. A rolleren van elől és hátul lámpa, kapunk tárcsaféket a motorfék mellé, és az sem okoz neki gondot, ha dombos helyen lakunk, mert 15 fokos emelkedőt még le tud küzdeni.

Olcsó, gyors és könnyű a NIUBILITY N1 elektromos roller 2

A NIUBILITY N1 elektromos roller most lengyel raktárból rendelhető, így gyorsan nálad lesz, és ha szerencséd van, akkor még idén is nyúzhatod néhány hónapon keresztül. Az ára 270 dollár, vagyis árfolyamtól függően nagyjából 83 ezer forint.

Vásárlás itt:

NIUBILITY N1 elektromos roller

 

Hasonló hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2