Válassza az Oldal lehetőséget

Philips 349X7FJEW – Ultra széles vászon, ultra jó kép

Philips 349X7FJEW – Ultra széles vászon, ultra jó kép

Philips 349X7FJEW bevezető

Az utóbbi időben, ha monitorokról van szó, akkor nem lehet okom panaszra. Az MMD, a Philips márkalicenc partnere ellát engem jobbnál jobb kijelzőkkel. Annyira el vagyok kényeztetve, hogy a most kipróbált monitor kimondottan a kérésem miatt került a tesztelhető eszközök listájába.

Philips 349X7 12 44CCD3A6B1EB49E68E089C62AB307E0F

 

Most jogosan kérdezhetitek, hogy milyen monitor lehet az, amire annyira ráizgultam, hogy kérnem kellett belőle egyet. Egyszerű, ez az a monitor, amit a legszívesebben az asztalomon látnék, és mit tesz Isten, itt is látom. Igaz, csak néhány hétig láthatom vendégül, de ez az idő is elég arra, hogy rájöjjek, előérzetem nem csalt meg.

Az előző monitortesztemnél is Philips monitor volt az alany, azt is nagyon szerettem, pontosabban nagyon megszerettem a teszt végére, de csak a végére, mert az elején egy csöppet nagynak éreztem.

Most, hogy az asztalomon itt áll a Philips 349X7FJEW, nos, most megint úgy érzem, hogy a 40 colos kijelző egy ici-picit nagy egy otthoni íróasztalra, mert a tökéletes méret nem a 40 col lesz, hanem a 34.

elol1

Amikor megérkezett a sajtóközlemény erről a kijelzőről, akkor úgy kezdtem a hírt, hogy ez az a monitor, amit a Jézuskától kérni fogok. Nem árulok zsákbamacskát, most, két hét használat után is ezt a monitort fogom kérni, de hogy miért, azt majd a cikk legvégén írom le részletesebben.

Philips 349X7FJEW - Ultra széles vászon, ultra jó kép 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2