• Szoftver
  • napisano:
  • Przeczytaj: 764

Na koniec wiadomości w komunikatorze Facebook można usunąć

Przegląd czytelników: 0 / 5

Gwiazda jest nieaktywnyGwiazda jest nieaktywnyGwiazda jest nieaktywnyGwiazda jest nieaktywnyGwiazda jest nieaktywny

Powiedzmy spokojnie, czas na to.

facebook zuckerberg


W zeszłym roku ponownie zirytowano fakt, że taka funkcja powinna być dostępna, więc TechCrunch poinformował, że będę kontynuował rozmowę z Markiem Zuckerbergiem, wiadomości Marka zostały usunięte, ale ich wiadomości pozostały widoczne. Następnie Facebook powiedział, że mechanizm ten jest wbudowany w proces ochrony informacji przed sterownikami, zapobiegając kolejnym wyciekom danych. Oznacza to, że wiadomości Mark są automatycznie usuwane po ustawionym czasie.

Otóż, zgodnie z najnowszymi wiadomościami, otrzymujemy rozwiązanie podobne do tego, oczywiście, że możemy usunąć zgłoszenia wysłane w niewłaściwe miejsce lub ewentualnie nieprawidłowe. Po pierwsze, można skorzystać z nowej funkcji na interfejsach iOS i Android, z której można korzystać przez 10 minut po wysłaniu wiadomości. Jeśli usuniesz wiadomość w ciągu 10 minut, wiadomość zostanie usunięta zamiast tekstu. Kiedy usuniesz, możesz usunąć nasz wpis tylko w naszym miejscu lub w kontakcie.