Válassza az Oldal lehetőséget

Pletyka egy Lenovo telefonritkaságról – Android / WP7 dualboot

Pletyka egy Lenovo telefonritkaságról – Android / WP7 dualboot

lephones2Néhány pletyka látott napvilágot a Lenovo be nem mutatott készülékéről.

Állítólag először Kínában fog bemutatkozni a Lenovo LePhone S2 nevű készülék, melynek érdekessége, hogy ez lehet az első okostelefon, amely egyszerre hordozza memóriájában a Windows Phone 7 és az Android operációs rendszert is, így a felhasználó az alkalomhoz illően bármelyik rendszerrel bootolhat és futtathatja rajta kedvenc alkalmazásait.

A Lenovo állítólagosan dualbootos készülékéről még semmilyen konkrét adat nem áll rendelkezésre. A hardver pontos specifikációit nem ismerjük, amit egyébként nem lehet egyszerű mindkét operációs rendszernek megfeleltetni. A sejtések szerint egy 1GHz-es processzor lesz a telefonban és legalább 800*480-as kijelző lesz majd az orcája. Az adatok tárolására 4GB beépített memória szolgálna.

lenovo-lephone-s2-3

A LePhone S2 eredetileg egyedül az Android 2.3.4 verzióját futtatta volna, de az újabban feltűnt fényképeken a Windows Phone felületére ismerhetünk rá, amint éppen a készüléken futtatják. Ebből már egyenes úton jöhetett a pletyka a dualbootról.

lenovo

Mindenesetre érdekes elgondolás ennek a két mobil operációs rendszernek egy készüléken belüli ütköztetése, szembeállítva az Android nyíltságát és alakíthatóságát a Windows Phone 7 zártságával. A vásárlók meg majd megmutatják, hogy mennyire van létjogosultsága a piacon egy ilyen készüléknek.

Forrás: PDAFanClub – frici

PFClogo

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2