Válassza az Oldal lehetőséget

Professzionális monitortartó karok az AOC-tól

Professzionális monitortartó karok az AOC-tól

A gyártótól már nem csak remek irodai, multimédia vagy gamer monitorokat, hanem profi monitortartó karokat is vásárolhatunk.

AOC ARMS LIFESTYLE


Az AOC nemrégiben VESA-konzolokkal és monitortartó karokkal egészítette ki a portfólióját. Az új VESA-konzoloknak köszönhetően a felhasználók közvetlenül a monitorra szerelhetik miniszámítógépeiket és vékony klienseiket, ezzel csökkentve az íróasztali rendetlenséget, és elrejtve a kábeleket. A konzolok az AOC P1 és 90-es professzionális sorozatai, valamint a régi 75-ös és 60-as professzionális sorozatok monitorai számára érhetők el. 

ad110d0 back to left

A maximális rugalmasságot és tökéletesen ergonomikus munkaterületet igénylő felhasználók számára az AOC egyszeres és kettős monitortartó karokat fejlesztett ki. Mindkét típus a monitor pozíciójának pontos beállítását teszi lehetővé, és így új együttműködési lehetőségeket biztosít. A monitortartó karok leszerelhető burkolattal rendelkeznek, így a rendetlenség csökkentése érdekében a kábelek ide is elrejthetők. 

ad110d0 back view

A kettős monitortartó kar (AD110) tökéletes megoldás a többmonitoros felállás számára, amely 12 és 27 hüvelyk közötti méretű és 2–9 kg súlyú képernyőket bír el. Az AD110 magassága 230 mm-es tartományban állítható, ezenkívül pedig előre és hátra tolható 100–520 mm közötti tartományban. A monitor -65°/+90°-os dőlésszöggel, 180°-os forgócsuklóval rendelkezik, és 360°-os forgathatóságot (pivot) biztosít. Az AS110 és az AD110 típusú rugalmas monitortartó karok különböző célokat szolgálhatnak. Egy magazin vagy egy folyóirat szerkesztője például álló elrendezésbe forgathatja el a monitort, hogy pontosan lássa, hogyan illeszkedik a szöveg az elrendezésbe. A programozók is kedvelni fogják a két pozíció közötti könnyű váltást.

ad110d0 product main

A megnövelt ergonómia és a jobb testtartás érdekében a felhasználók egyre gyakrabban használnak állítható magasságú asztalokat, hogy ne görnyedjenek naphosszat az asztal fölött. Ez sem probléma az AOC monitortartó karjai számára: a beszerelt gázrugóknak köszönhetően könnyedén bármilyen pozícióba állíthatók, hogy a monitor mindig a szem szintjén legyen. Közösen használt munkakörnyezetben minden felhasználó könnyedén beállíthatja a monitor mélységét, magasságát és dőlésszögét a saját igényeinek megfelelően. Kiváló megoldás az együttműködésre is: a felhasználók elforgathatják a monitort, így a mellettük ülő kolléga is láthatja a képernyő tartalmát.

Professzionális monitortartó karok az AOC-tól 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2