Válassza az Oldal lehetőséget

PRS200 – belépő szintű LED projektor 20 rugóért

PRS200 – belépő szintű LED projektor 20 rugóért

Azt hiszem, hogy hozzám hasonlóan sok filmimádó áhítozik egy projektorra, amivel igazi mozivá varázsolhatja az otthonát. Nos, a PRS200 valószínűleg nem az a projektor amire vágyunk, de ha az árát és a jellemzőit nézzük belépő szintre még pont elég lehet.

PRS200 - belépő szintű LED projektor 20 rugóért 1

Az 1500 lumenes fényerőből már sejthető, hogy LED-es megoldással van dolgunk. Ez ugyan hátrány a fényerőnél, ám előny az üzemórák terén, a gyártó 20 ezer óránál többet ígér. A felbontás sem acélos, inkább átlagos, de messziről, hunyorítva a 800 x 480 pixel is elég lesz, főleg, hogy támogatja a teljes HD forrásanyagokat is. A képarány választásunk szerint lehet 4:3 vagy 16:9 is.

PRS200 - belépő szintű LED projektor 20 rugóért 2

A 180 wattos lámpával rendelkező vetítő D-Sub, komponens, S-Video és két HDMi csatlakozót kapott, hogy a képet bejuttathassuk, de emellett találunk két USB kaput is, ha onnan szeretnénk médiát lejátszani. Ezen módon AVI, MP4, WMV, MOV és MKV formátumú anyagokkal boldogul.

PRS200 - belépő szintű LED projektor 20 rugóért 3

A készülék tömege 2,8 kilogramm, méretei: 32 x 25 x 11 centiméter, vagyis nem mondható egy óriásnak.

PRS200 - belépő szintű LED projektor 20 rugóért 4

Amivel még adósak maradtunk az ár, ami mivel tényleg belépő szintről beszélünk ehhez is igazodik, mindössze 20 ezer forintnak megfelelő dollárt kérnek érte. További adatok és vásárlás itt: PRS200 Multifunctional Home Theater LED Projector

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2