Válassza az Oldal lehetőséget

Redmi Note 9, március közepén, sok kamerával érkezik

Redmi Note 9, március közepén, sok kamerával érkezik
84 / 100

A Redmi sorozat nagyon bejött a Xiaominak, főleg az olyan piacokon, mint az indiai, ahol jobban fogynak a középkategóriás modellek.

Redmi Note 9, március közepén, sok kamerával érkezik 1

Ez persze nem csak Indiára igaz, hanem példuul hazánkra is, ahol a vásárlók nagyon szeretik a remek ár-teljesítmény arányú klszülékeket. A Redmi pedig pont ezt kínálja, hiszen némi minőségbeli visszalépésért cserébe ad erős hardvert, sok kamerát, összességében nagyon modern mobilt.

A Redmi Note 7- és 7 Pro óta nagyon várjuk a soron következő modelt, mert talán nincs a piacon még egy készülékcsalád, ami relatív kis összegért képes komoly teljesítményt adni. A Note 8 és Note 8 Pro első sorban a fényképezés terén adott többet, mint a konkurencia, bár nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a Pro modellbe választott MediaTek lapkakészlet is jó választásnak bizonyult.

Ezekből a telefonokból talán csak az AMOLED kijelző hiányzott, és arra vonatkozóan, hogy ezt a Note 9, és várhatóan ismét jelentkező Pro változatban lesz-e még nem tudjuk. Nagyon kevés információ szivárgott ki eddig az újdonságokról, találgatás annál több van, de ezekkel most nem foglalkozunk, maradjunk a tényeknél. Ez pedig jelenleg annyi, hogy a beharangozó képen a #ProCamerasMaxPerformance hashtag-et olvashatjuk, amiből nyilvánvaló, hogy az új Note modellek is a fényképezésre helyezik a hangsúlyt.

 

 

Érdekesség, hogy a képen látható nagy kilencesben egy, a Xiaomitól eddig szokatlan, négyszögletes kameraszigetet láthatunk, amiben négy kamera látszik. Ez számszerűleg nem jelent előrelépést az egyel korábbi modellhez képest, de a lényeg amúgy sem a kamerák számában, hanem tudásában van. A Xiaomi Mi 10-en például kevesebb kamera van, mint a Xiaomi Mi Note 10-en, mégis előrébb sorolta a DXoMark csapata a kamerák ranglistáján.

Ami még biztosnak tűnik, hogy, ahogy a Note 7 és Note 8 esetén, a Note 9 is Indiában mutatkozhat be, utóbbi várható ideje március 12. Reméljük, hogy ezután nem sokkal megkapjuk majd a Global verziókat is, illetve azt is, hogy a Redmi Note 7 Pro-tól eltérően, hasonlóan a Redmi Note 8 Pro-hoz, a Redmi Note 9 Pro verzióból is kapunk nemzetközi változatot.

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

 

Forrás: Gizchina

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2