Válassza az Oldal lehetőséget

Redmi okoskarkötő a láthatáron!

Redmi okoskarkötő a láthatáron!

Nem, a képen nem ez, hanem a Huawei karkötője van, de hasonlóra számíthatunk a Redmitől is.

Redmi okoskarkötő a láthatáron! 1Redmi okoskarkötő a láthatáron! 2

Lu Weibing, a Redmi ügyvezető igazgatója, még novemberben kotyogta ki, hogy a cég egy okosórával készül piacra lépni. Most okosóráról még nem tudunk, de egy fitness karkötőről igen. A Weibon egy homályos kép már látható, ami a gyakorlott szemnek sokat elárul. Például azt, hogy a kijelző viszonylag kisméretű lesz, körülötte vastag keretet találunk. A vezérléshez valószínűleg kapunk egy érintésérzékeny gombot is, ennek csíkja látható a kijelző alatt. A szíj, ahogy az Mi Band sorozatnál is, cserélhető lesz.

Redmi okoskarkötő a láthatáron! 3

A képességek kapcsán egyelőre, a normál fitness képességeken túl, úgy tűnik kapunk pulzusmérést, riasztási funkciókat, zenelejátszás vezérlését, és NFC fizetési funkciókat is. Kérdés, hogy utóbbi nálunk is hazsnálható lesz-e vagy csak a kínai vásárlók élhetnek vele.

At szinte biztosra vehető, hogy a Redmi okoskarkötőjének ára az Mi Band sorozat ára alatt marad, ami egyébként sem túl magas, szóval kedvező árú termékre számíthatunk. A pontos megjelenésről még nincs információ, de bíztató, hogy Indiában múlt szerdán kiadták a HMSH01GE modellszámú Redmi Smartwatch tanúsítási kérelmét.

Redmi okoskarkötő a láthatáron! 4

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2