Válassza az Oldal lehetőséget

Rendkívül olcsó 4K monitor /ok Kínából

Rendkívül olcsó 4K monitor /ok Kínából
81 / 100

És a rendkívül olcsó, itt sok-sok 10 ezer forinttal olcsóbbat jelent, mint a hazai árak.

Rendkívül olcsó 4K monitor /ok Kínából

A 4K monitorok még kicsit a luxus kategóriába tartoznak. Persze aki dolgozik a gépn, főleg grafikai vagy videós munkát végez, annak már bőven megéri a hazai árakon is nagyméretű 4K felbontású monitort vásárolni.

Azoknak, akik nem szeretnének túl sokat költeni marad az 1080p, ami persze nem rossz, de manapság egyre kevesebb. Nekik jó hír, hogy találtam kínai raktárban 2 fajta 4K monitort, amik igazán alacsony árakat kaptak.

Rendkívül olcsó 4K monitor /ok Kínából 1

A típus megegyezik, a méret nem. A gyártó kisebbik megjelenítője 27- míg a nagyobbik 32 colos. Ezt régen nagyképernyős tévének hívtak, de ma egy 32 colos monitor már csak méretes számítógépes kijelzőnek számít.

A lényeg azonban nem ez, hanem az, hogy mind a két kijelző IPS panelt kapott, és mindkettő 4K felbontással rendelkezik. Bemenet is van elég, kapunk DisplayPortot, HDMI-t, igaz D-Sub már nincs, de szerintem ez senkinek nem fog hiányozni.

Rendkívül olcsó 4K monitor /ok Kínából 2

A lényeg viszont az ár! Az árukeresőn megnéztem a legolcsóbb IPS monitorokat. A legolcsóbb 27 colos IPS paneles 4K monitor itthon 94 990 forint, míg a legolcsóbb 32 colos ára 244 891 Ft. De hogy csaljak kicsit, van itt egy 31,5 colos, ami nem sokkal kisebb, és “csak” 237 890 forintba kerül.

Na, és mennyiért adják azt amit én találtam? Nos, a 27 colos a hazai 94 990 forint helyett 85 700 forintba kerül, ami nagyjából 9-10 ezer mínusz. Az igazán megdöbbentő és durva azonban a 32 colos, ami a hazai 237 890 forinttal szemben csak 116 220 forintba kerül. Ez konkrétan félár a hazai árakhoz képest, vagy másképp, egy hazai 32 colos 4K IPS monitor áráért kintről kettőt tudsz vásárolni.

Rendkívül olcsó 4K monitor /ok Kínából 3

Szóval, ezek az árak tényleg nagyon jók, főleg, hogy a Banggoodnál megmaradtak az áfamentes szállítási módok, így pont olyan feltételekkel vásárolhatunk kínai raktárból, mint a július 1. előtti vámszabályok szerint. Ehhez persze a vámmentes szállítási módok közül kell választani, én az EU Priority Line módot ajánlom.

Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

27/32 inch HD Gaming Monitor 4K IPS

Rendkívül olcsó 4K monitor /ok Kínából 4

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2