Válassza az Oldal lehetőséget

Érkezik a Logitech Wireless Headset H760

Érkezik a Logitech Wireless Headset H760

Az internet sebességének növekedése, és a jobbnál-jobb szoftvereknek köszönhetően nagy divat manapság telefon helyett PC-nken keresztül telefonálni, kommunikálni. Ebben segít a Logitech vezeték nélküli headsete.

A Wireless Headset H760-nal akár 12 méteres körzetben is működőképes marad, akksija 6 órát bír ki töltés nélkül, így akár bátran kimehetünk a monitor fénye elől a kertbe is csevegni. Azonban nem csak otthoni felhasználásra tökéletes az eszköz, hiszen munkahelyünkön is átmehetünk a szomszéd irodába, vagy fénymásolni a beszélgetés megszakítása nélkül. Fejbúbunkat a készülék biztosan nem fogja nyomni, hiszen a régebben divatos, fej mögötti pánttal rendelkezik, amennyiben mozgásban vagyunk ez határozottan jobb megoldás, mert nem esik le fejünkről, ha lehajolunk valamiért, de ha székünknek magas támlája van, akkor kényelmetlennél válthat. Igaz, nem arra találták ki, hogy egy helyben üljünk vele.

rkezik a Logitech Wireless Headset H760

A Logitech headsetének most is meg van az ára, hiszen 100 dollárba kerül, de cserébe kényelmes fülpárnákat, beépített equalizert és zaj-szűrő mikrofont kapunk. Ugyan Amerikát és Ázsiát már ebben a hónapban eléri az eszköz, nálunk csak szeptembertől lehet majd kapni, két év garanciával.

A szerzőről

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink