• software-ul
  • în scris:
  • Citiți: 1412

În cele din urmă, mesajele din Facebook pot fi șterse

Cititor de opinie: 0 / 5

stele este offlinestele este offlinestele este offlinestele este offlinestele este offline

Să spunem liniștit, era timpul pentru lucru.

facebook zuckerberg


Anul trecut, a fost supărat că ar trebui să existe o astfel de funcție, astfel încât TechCrunch a raportat că voi continua o conversație cu Mark Zuckerberg. Apoi Facebook a spus că acest mecanism este un proces încorporat pentru a proteja informațiile de la șoferi, împiedicând scurgerea ulterioară a datelor. În mod specific, aceasta înseamnă că mesajele lui Mark sunt șterse automat după ora stabilită.

Ei bine, în conformitate cu cele mai recente știri, vom obține o soluție similară cu faptul că, desigur, putem elimina intrările trimise în locul greșit sau eventual incorect. În primul rând, noua funcție pe interfețe iOS și Android poate fi utilizată, care poate fi utilizată pentru 10 minute după trimiterea mesajului. Dacă ștergeți mesajul în timpul minutelor 10, mesajul va fi eliminat în locul textului. Când ștergeți, puteți alege să ștergeți înregistrarea numai la locul nostru sau la persoana de contact.