Válassza az Oldal lehetőséget

Saját masszőrt vehetsz a Xiaomitól

Saját masszőrt vehetsz a Xiaomitól

Nem kell neki vacsorát főzni és elalszik egy fiókban is.

xiaomi-mi-home-electronic-tens-pulse-therapy-massage-machine-2.jpg 

A kínai óriás, a Xiaomi az évek során sikerre vitte az olcsó és tartós termékekkel foglalkozó céget. Sőt, termékei általában 40% -kal olcsóbbak, mint a versenytársak hasonló tudású és minőségű termékei. A cég most bemutatott egy hordozható TENS impulzusterápiás masszírozó gépet, nem csak masszíroz, de a modern technológia segítségével ösztönzi is testünket az öngyógyításra. A masszírozó elég apró ahhoz, hogy mindenhova magunkkal vihessük.

xiaomi-mi-home-electronic-tens-pulse-therapy-massage-machine-1.jpg

Ez a készülék tehát kompakt kialakítású, és mindössze 63 gramm súlyú, 4,40 x 440 x 1,05 centiméter méretű, így egy olyan hordozható masszázs, amely könnyen elfér a zsebedben. Ezzel a masszírozóval, bármikor és bárhol lazíthatsz izmaidon, enyhítheted izmaid fájdalmát és fáradtságát. Segít enyhíteni az ideget feszültségét, és gyorsan visszaállítja a szervezet vitalitását. Biztonságos és könnyen cserélhető gélpárna jár hozzá, amely bőrbarát anyaggal rendelkezik. A négy különböző módon működő eszköz beépített akkumulátora USB portról tölthető akár a számítógépünkről, notebookunkról is.

xiaomi-mi-home-electronic-tens-pulse-therapy-massage-machine-3.jpg

A Xiaomi masszírozógépe most az XMTENS kuponkóddal mindössze 5200 forintért vásárolható meg itt: Xiaomi Mi Home Electronic TENS pulzus terápiás masszázs

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink