Válassza az Oldal lehetőséget

Samsung A120: leegyszerűsített telefon időseknek

A fiatalabb generáció számára teljesen természetes dolog a multimédiás mobiltelefonok használata, de az idősebb emberek nem igénylik és messze nem használják ki az ilyen készülékekben lévő, számukra teljesen haszontalan funkciókat.

A Samsung felismerve az öregek által támasztott elvárásokat, megalkotta A120-as nevű készülékét. A telefon legfontosabb jellemzői közé tartozik a belső színes kijelző, a számok és karakterek bevitelére alkalmas nagyméretű, kör alakú gombok, és az egyszerű kezelhetőség. Menürendszere a végletekig leegyszerűsített, semmi feleslegesnek ítélt extra funkció nem található meg benne.

Samsung A120 leegyszerűsített telefon időseknek

A kagylótelefon külső monokróm kijelzője a hívószám, a dátum és a pontos idő megjelenítésére szolgál. A szerkezet különlegessége, hogy szétnyitását követően azonnal vonalhangot ad, hasonlóan a hagyományos vezetékes készülékekhez. Jár hozzá egy speciális headset, mely zajos környezetekben is jó minőséggel képes közvetíteni a hangot.

Samsung A120 leegyszerűsített telefon időseknek

Mivel a Samsung A120 alapvetően CDMA-hálózatra készült, így Európában nem fog megjelenni. Ennek ellenére az előzetes tervek szerint a dél-koreai cég a közeljövőben egy hasonló mobiltelefon bevezetését tervezi az öreg kontinensen is.

Samsung A120: leegyszerűsített telefon időseknek 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2