Válassza az Oldal lehetőséget

Sharp fődíj a Red Bull Metro Ride versenyen

Érdekes és egyben izgalmas eseményre szeretnénk felhívni Olvasóink figyelmét.

 

A Deák teret és leginkább annak szövevényes aluljáróját 2007. szeptember 22-én éjszaka a Red Bull Metro Ride nemzetközi és hazai downhill versenyzői szállják meg. Amikor a legtöbb kék szerelvény kocsiszínbe megy, az ország legextrémebb mountainbike versenye veszi kezdetét a mozgólépcsőket, peronokat és két metrókocsit is magában foglaló föld alatti pályán. Miután az utolsó metrókocsi is elhaladt, kinyílnak a kapuk, és olyan történik, amit még nem látott a világ!

 Sharp fődíj a Red Bull Metro Ride versenyen

Délután a fél belváros lezárásával sor kerül a Critical Mass kerékpáros felvonulására, amelyen előzetes becslések alapján mintegy 60 000 kétkerekező vesz majd részt. A versenyzők azon túl, hogy lelkesen duzzasztják a kritikus tömeget, éjféltől hajnal 3-ig részt vesznek a Red Bull legújabb őrültségén: a Deák téri metróaluljáróban megrendezésre kerülő Red Bull Metro Ride MTB downhill versenyen. Itt hegy híján mozgólépcsőkön száguldanak alá, hogy metrókocsikon és csúszós aluljáró-kövezeten végigtekerve célba érjenek az ugratókkal és rámpákkal megspékelt pályán.

Criticalmass

A Red Bull Metro Ride lényege, hogy egyszerre két versenyző küzd meg egymással, párhuzamos pályán haladva. Kettejük közül a távot rövidebb idő alatt teljesítő jut tovább. Így a 32 versenyzőből a hajnali fél 2-kor kezdődő döntők során 16, majd 8, illetve 4 marad, míg végül a két legjobb teker a győzelemért.

A nagyszabású, Európa egyik legtechnikásabb downhill versenyének fődíja a pénznyeremény mellett  egy Sharp LC32AD5EBK LCD televízió.

A HD ready Sharp LC32AD5EBK LCD TV két beépített TV tunerrel rendelkezik a DVB-T és az analóg TV jelek vételéhez, így  tökéletes egy baráti társasággal eltöltött esti TV nézéshez. Az 1366×768-as felbontás, a 6 ms válaszidő és a panel 1200:1-es  kontrasztaránya, és a 16:9-es oldalarány mind hozzájárulnak a nagyszerű szórakozáshoz. A WXGA panel biztosítja a fantasztikus képminőséget, legyen szó akár akciófilmről, a kedvenc TV-sorozatról, vagy TV-s vetélkedőről. A 176 fokos betekintési szögnek köszönhetően egyszerre többen is nézhetik az LCD TV-t, hiszen a kép színtorzítástól mentesen látható szinte minden szögből nézve.

 Sharp fődíj a Red Bull Metro Ride versenyen

A Sharp LC32AD5EBK LCD, ahogyan a többi AQUOS LCD TV is, nagy hűséggel adja vissza a hangokat, kétszer tíz watt kimenő teljesítmény mellett, és a Clear Voice funkció is segíti a még jobb hangzás elérését. Egy digitális erősítő és térhatású hangzás biztosítja a mozi hangulatát a nappaliban az LCD TV előtt ülve. A reklámok alatt pedig nyugodtan lehet beszélgetni, hiszen a hangosabban sugárzott reklámokat automatikusan az eredeti szintre halkítja vissza a készülék.
Az AD5E sorozat két HDMI interfésszel rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható új DVD és Blu-ray lejátszókhoz csakúgy, mint az összes digitális kamerához, laptophoz. Így a digitális képsorozatok és a DVD-k is sokkal jobban élvezhetőek.

A szerzőről

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2